"БЪЛГАРСКА ШЕВИЦА" С НАГРАДА НА "ТУРИЗЪМ И ОТДИХ" - ПАРТНЬОР НА ИДЕАЛ СТАНДАРТ В "БАНЯ НА ГОДИНАТА".

  • 20/03/2018 19:40
  • |
  • 0 коментара
1 2 3

"Българска шевица" с награда на "Туризъм и отдих" - партньор на Идеал Стандарт в "Баня на годината".

Четиринадесетото издание на конкурса „Ideal Standard Баня на годината“ се проведе в столичния хотел „Хилтън“. Водеща тема на конкурса тази година беше „Идеалната хотелска баня“. Проектите бяха разделени в две категории: „Баня в бизнес хотел“ и „Баня във ваканционен хотел“.

Авторите на проектите на първо място в двете основни категории ще вземат участие в събитията на Ideal Standard в Milano Design Week 2018. Призовете „Баня на годината“ бяха връчени на Ивана Янкова за проекта й „Тяло“ (първо място в категория „Баня в бизнес хотел“) и Росица Радомирова за проекта й „Lenta“ (първо място в категория „Баня във ваканционен хотел“).

Отличия бяха раздадени и от партньорите на конкурса като всеки от тях поощри проекта, които смята за най-достоен. 
Списание „Туризъм и отдих” отличи проекта „Българска шевица” на Антоанета Бебенова /Дуенде дизайн/. Дизайнерката е почерпила вдъхновение от простотата и функционалността на българската възрожденска къща – с най-необходимите мебели, варосани стени, дървени подове и творческа изява в бодовете на шевиците. В банята и в стаята над леглото тя е използвала акцентни плочки с мотиви от българска шевица. Завесите са с бродерия в черно със същия мотив. Нощните шкафчета са дъбови пънчета с метална настойка за лампа.