Какво е конзолна маса и място й в интериора

  • 30/09/2016 10:45
  • |
  • 0 коментара
1

Размерите им са характеристиката, която ги отличава от масата за хранене. По-високи или по-ниски, по-широки или по-тесни от стандартната маса за хранене. Поради малката си ширина могат да се поставят почти навсякъде. Могат да разполагат с чекмеджета, което пък ги прави и място за съхранение, други пък имат рафтове. Добре се вписват в интериора, защото могат да се изработят в различен стил.

Съвременен стил с привнесен шик чрез блясъка на настолната лампа. Неутрална гама от тонове на бяло до графитено с акценти в черно.

Студенината на неутрални цветове в сивата гама и блясъка на метала се омекотяват от меките тъкани на дамаската и килима. Стил? Може би модерен шик?

Конзола в индустриален стил. За да се постигне са използвани естествено остарели дъски и груба метална конструкция. Мъжествено, но и сантиментално заради връзката с миналото.

Освен със стени, зони в помещенията могат  да се обособяват чрез визуално разделяне например чрез килим, различни остетителни тела за отделните зони, и с използване на конзоли.

Апартамент в съвременен стил. Разположението на дивата в близост до ходовата линия дава усещане за безпокойство на седящите. За да се преодолее то е поставена конзола, която дистанцира седящите от минаващите.

Помещение с отворен план в съвременен стил. Конзолата зад дивана може да разделя частта за отдих от масата за хранене.

Конзолните маси създават уютна атмосфера. Конзолните маси са повод да изразите вдъхновението си като ги украсите с декоративни предмети като свещи, цветя, аксесоари, сувенири, фенери статуетки и други. Аксесоарите ще ви позволят да придадете на дневната, коридора или банята стила, който ви привлича.

Нашето предложение за конзолна маса може да видите в сайта ни в "Галерия", раздел "Продукт дизайн".

В статията са използвани снимки от интернет и снимки от обекти на "Дуенде дизайн" студио.